Városlista
2024. szeptember 24, kedd - Gellért

Hírek

2013. Szeptember 01. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MNO

Juke-ra támad a Kia: a Niro koncepció bemutatkozik

Juke-ra támad a Kia: a Niro koncepció bemutatkozik

Miközben testvére, a Hyundai a Velosterrel már izgalmasabb vizekre evezett, a Kia eddig a szokványosabb kategóriákban indult harcba. A koreaiak a most bemutatkozó Niro tanulmány nyomdokain indulnak meg új irányokba.

A Frankfurti Autószalonon bemutatkozó Kia Niro a meglehetősen sikeres Nissan Juke számára konkurenciát állító modellt vetíti előre. A gyártó frankfurti formatervezői részlegében megálmodott négykerekű riválisához hasonlóan a kompakt méretekre és a magas, mégis dinamikus felépítésre esküszik.

A robusztus, magabiztos kiállású modell belső terében különleges, ezüstös hatást keltő szövetkárpitot és nagymértékű egyszerűségre törekvést találunk. Bár egyértelműen látszik egyszeri mivolta, mégis szériaközeli státuszt sejtet.

Egyelőre keveset tudni az újdonságról, de annyit a sajtóanyag is megerősített, hogy egy fejlesztés alatt álló, innovatív hajtáslánc kapott helyet a lemezek alatt. Már két hetet sem kell várni, hogy minden részletre fény derüljön. Ha ez bekövetkezik, első kézből szállítjuk majd az információkat.

Címkék: kia, koreai autó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Belföld

Változékony időjárás várható a héten

Hétfőn még túlnyomóan napos idő lesz, de keddtől többfelé várható eső, majd csökken a csapadék esélye és visszatér a több-kevesebb napsütés, de a hét végén ismét lehűlés érkezik csapadékkal és széllel

2024. Szeptember 23. 07:49, hétfő | Belföld

Személyesen hívta vitára a miniszterelnök politikai igazgatója Magyar Pétert

Személyesen hívta vitára a miniszterelnök politikai igazgatója Magyar Pétert - hangzott el vasárnap az M1 aktuális csatorna hírműsorában.

2024. Szeptember 23. 07:48, hétfő | Belföld

Árvíz - Ütemes apadásnak indult a Duna a folyó felső szakaszain

Ütemes apadásnak indult a Duna a folyó felső szakaszain, ahol már a helyreállítási munkálatokat készítik elő. Az árhullám Budapest alatt, Paks térségében tart - közölte vasárnap az MTI-vel az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF)

2024. Szeptember 22. 09:01, vasárnap | Belföld

OVF: lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.