Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Március 10. 14:15, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu / Automobil

Kilenc év után frissült a Rolls-Royce Phantom

Kilenc év után frissült a Rolls-Royce Phantom

Bemutatása után kilenc évvel hajtotta végre az első frissítést a Phantomon a Rolls-Royce.

Meglepetéssel készült a Genfi Autószalonra a Rolls-Royce, a luxusmárka frissítést hajtott végre a komplett Phantom sorozaton. Most először változtattak a Phantom külsején, pedig a szedán már 2003 óta a piacon van. A kabrió 2007-ben, a kupé 2008-ban csatlakozott a kínálathoz.

A fényszórókat LED-es egységekre cserélték, alájuk a kerek lámpák helyett vékony nappali fénycsíkokat szereltek. Emellett az első és hátsó lökhárító alsó részét dolgozták át a dizájnerek. Az utastérben új a navigációs rendszer, amely nagyobb, 8,8 colos kijelzőn jeleníti meg adatait.

A hajtáslánc új nyolcfokozatú automata váltóval és hátsó differenciálművel frissült. A V12-es fogyasztása tíz százalékkal, a kilométerenkénti szén-dioxid-kibocsátás 388-ról 347 grammra csökkent.

Automobil / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket