Városlista
2024. szeptember 24, kedd - Gellért

Hírek

2020. Június 21. 12:05, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Lövöldözés és garázdaság miatt hat embert állítottak elő Örkényben

Lövöldözés és garázdaság miatt hat embert állítottak elő Örkényben

Lövöldözés és garázdaság miatt hat embert állítottak elő Örkényben, miután elfajult egy vita két család között - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a két család között szerda hajnalban alakult ki a vita. Egy 28 éves férfi ezt követően délután autóval elment a család házához, ahol rövid szóváltás után tégla- és betondarabokat, köveket dobáltak a gépkocsijára. Az autó utasa emiatt elővett egy gáz-riasztópisztolyt, sorozatban lövéseket adott le, majd a kocsit hátrahagyva elfutott a helyszínről, és egy közeli ismerőséhez menekült, akit megkért, hogy tüntesse el a fegyvert - írták.

Hozzátették: a lövöldözésben senki nem sérült meg, a megdobált jármű oldalsó és hátsó szélvédője betört.

A rendőrök a helyszínre érkezve hat örkényi lakost állítottak elő, közülük két nőt és három férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A Dabasi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást ellenük - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Belföld

Változékony időjárás várható a héten

Hétfőn még túlnyomóan napos idő lesz, de keddtől többfelé várható eső, majd csökken a csapadék esélye és visszatér a több-kevesebb napsütés, de a hét végén ismét lehűlés érkezik csapadékkal és széllel

2024. Szeptember 23. 07:49, hétfő | Belföld

Személyesen hívta vitára a miniszterelnök politikai igazgatója Magyar Pétert

Személyesen hívta vitára a miniszterelnök politikai igazgatója Magyar Pétert - hangzott el vasárnap az M1 aktuális csatorna hírműsorában.

2024. Szeptember 23. 07:48, hétfő | Belföld

Árvíz - Ütemes apadásnak indult a Duna a folyó felső szakaszain

Ütemes apadásnak indult a Duna a folyó felső szakaszain, ahol már a helyreállítási munkálatokat készítik elő. Az árhullám Budapest alatt, Paks térségében tart - közölte vasárnap az MTI-vel az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF)

2024. Szeptember 22. 09:01, vasárnap | Belföld

OVF: lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.