Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. November 23. 07:32, szerda | Belföld
Forrás: STOP/RedLemon

Velencére kerül az EFOTT

Velencére kerül az EFOTT

Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július 3-8. között!

A legnagyobb magyar zenekarok, a hamisítatlan EFOTT-hangulat és a változatos kulturális- és sportprogramok évtizedek óta adottak, ehhez társulnak hozzá jövőre a Velencei-tó remek természeti adottságai, valamint a házigazda Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kreatív csapata.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) hazánk legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja, amely az elmúlt két évben folyamatosan látogatócsúcsot döntött. Pécs-Orfűre és Szolnokra is közel hetvenezren látogattak el. Az 1976 óta vándorló, folyamatosan bővülő hallgatói rendezvény jövő nyáron egy kiváló környezeti adottságokkal rendelkező helyszínre, Velencére költözik.

Hosszú strandszakasz a Velencei-tó partján, úszómedence és változatos sportpályák: wakeboard, kosárlabda, strandfoci, tenisz, röplabda, valamint túra- és sárkányhajózási lehetőségek. A fesztivál területén, azaz a Velencei Vízi Várban minden eddiginél több sportolási lehetőség várja a látogatókat, így a 2012-es EFOTT programkínálatában még hangsúlyosabbá válik a sport.

A következő EFOTT-on is a legnagyobb hazai előadók zenéjére szórakozhatnak a hallgatók, s a szervezők annyit elárulnak, hogy jövőre sem lesz hiány a meglepetésekben és a rendhagyó, különleges, kizárólag a fesztiválra szervezett produkciókban.

Címkék: EFOTT, fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket